Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik evinizin kullanıldıkça yıllar içerisinde deforme olan boyasını klasik betonarme evlerdeki gibi aynı şekilde kolayca boyayabilirsiniz. Prefabrik evler 4 mevsim kullanılabilir mi?

Her yapı sisteminde olduğu gibi prefabrik yapılarda da standart bakımların yapılması gerekmektedir. Prefabrik yapılar farklı özelliklere sahip birden fazla malzemenin birleşiminden oluşturulmaktadır.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

En büyük avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca değişiklik yapılmasına izin veren malzemelerden oluşturuluyor.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları yapılmaktadır.

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve planına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

At this point, you can get comprehensive information from the company. Nevertheless, An additional significant difficulty that establishes the worth will be the partitions. The selection ought to be produced bearing in mind the wall thickness and the exterior facade and insulation around the walls, and rate comparisons need to be built accordingly.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle prefabrik ev fiyatları mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Prefabrik evler prefabrik ev fiyatları uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup four mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern-day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Bu prefabrik ev malzemelerin tamamı çalışmakta, ısıya karşı genleşme katsayıları da birbirinden farklılıklar arz etmektedir. Bu ve bunun gibi sebeplerle panel aralarında kılcal çatlaklar oluşabilir. Bu çatlakların mastikle tamir edilmesi ve kısmi boya yapılması gerekebilir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime prefabrik ev fiyatları ilişkin Aydınlatma prefabrik ev fiyatları Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Report this wiki page